Healing ett alternativmedicin  till bättre hälsa

Prova distans healing gratis!

anmäl dig här:

 

 

Vad Är Healing?

Healing kommer från engelska ord och betyder "läkning". Healing har funnits i tusentals år runt om i världen och i olika kulturer. Healing är en alternativmedicin som enbart genom andliga metoder behandlar sjukdomar och skapar välbefinnande, healing omfattar också fysisk och själslig läkning av människor, djur, växter och även döda föremål och hjälper till att hela och balansera kropp, själ och ande för att skapa balans och harmoni såväl fysiskt, emotionellt som mentalt. Healing skall kunna lindra
smärta och lösa upp blockeringar av energi genom att öka blod cirkulation En healer kan läsa av kroppen och behandla den. Ofta ger healer tips och råd om hur energierna påverkar hälsa och liv och hur man kan hjälpa sig själv genom att förändra sin livssituation. Det finns många olika healingformer. De skiljer sig inte bara i metod utan även i energikvalitet. Detta innebär att både olika healers och olika healingformer passar olika människor på olika sätt  och ger därmed olika resultat.  Healing är en utvecklingsprocess, som kräver att man själv är aktiv i sitt helande.
Innan healing kan ske, måste man vara redo och villig att se alla delar av sitt liv, inklusive känslomässiga trauman, ouppfyllda behov, besvikelser och andra ouppklarade tillstånd i det inre, t.ex. sorg. När vi inser nädvendigheten av något områden i vårt liv som inte främjar helandet, börjar en healings process. Om vi inte känner oss själva styrs vi ofta av det undermedvetna som väljer åt oss, ofta på ett för hälsan olämpliga sätt. Healing är inte en mirakelkur och handlar inte alltid om att kurera sjukdom och förhindra död. Alla människor dör ju förr eller senare och vi dör när tiden är inne. Men healing är successiv process, där vi på vägen tar de steg som är nödvändiga för helandet. Och det tar alltid tid och  leder till att ta ansvar för sig själv och att utveckla större kontakt med den inre skaparkraften.

Distans Healing
 

Healing på distans  går på visualisering och reiki symboler som man använder vid healing. Distanshealing är lika effektivt som i direkt healing. Healer använder reiki 3 och reiki 2 symboler, dvs. distanssymbol som används för distanshealing i tid och rum, kraftsymbolen Ki som förstärker energi och fokuserar energin på ett bestämt ställe föremål eller person som ska helas och även den mentala/känslomässiga symbolen som behandlar emotionella och mentala  besvär. Den mentala aspekten används för ökad kreativitet samt för att lättare minnas. Efter första healing kan man känna sig trött kan få lätt yrsel och även somna men längre fram uppleva hur man bli piggare och att värk är mer eller mindre borta. Upplevelser av reiki healing är väldigt individuella. Det man kan känna i kroppen under healing är stickningar, pirrande eller bultande känsla. Dem flesta människor känner av healing men inte alla  men det betyder inte att healing inte kommer fram. Healing kommer  alltid fram och gör underverk.

 


tillbaka

 

© Nanna. All rights reserved.