tillbaka

Jag heter Nanna och är Certifierad Reiki  Grand Master Healingterapeut. Sedan barn har jag varit medial och fascinerades av det övernaturliga. Jag har bra intuition och visualisering förmåga och kan känna saker och händelser i förväg. Jag kan leda människor i ljuset och samarbetar med Universum och änglar.

Min  Personlighet:

Jag är en självsäker person, lojal, känslosam och romantisk, varm, engagerad, uttrycksfull och passionerad med färg stark personlighet. Jag hatar rutiner, fasta scheman och trivs bäst med uppgifter som stimulerar min kreativitet.

Jag har en god verbal kommunikations förmåga, är okomplicerad, öppen, ärlig och nyfiken! Lätt att prata med, glad och har lätt till skratt, känslig, noggrann, omtänksam och lätt att umgås med.

Mina rötter korsar Italien, Grekland, Frankrike och Öst. Gillar nya människor gärna med olika erfarenheter, både etniskt, kulturellt och erfarenhetsmässigt. Jag ser framgång i allt jag förbinder mig.Jag är välsignad med makt och förmögenhet.

 Mina Intresse:

Intresse: Mina största intressen är:  det övernaturliga, musik, konst, psykoparanormala, psykiatri, psykologi, grafik i Corel, scrapbooking

Healing, Qigong, fotografera, långa promenader hand i hand, sport, laga mat, litteratur, heminredning.

beteendevetenskap med mera, trivs att arbeta med människor.

Jag är  Medicinsk Qigong utövare och Healings Coach Terapeut enligt spiritualistiska riktlinjer.

Qigong bygger på att man manipulerar det egna naturliga energi systemet i kroppen genom speciella kroppsrörelser för att uppnå bättre välmående på den fysiska, emotionella och mentala planen. Genom att utöva Q gong kan vi aktivera våra inre krafter för att förebygga och behandla sjukdomar och stärka den kroppsliga och själsliga balansen.

 

 

Min andra hemsida:

www.reikihealing.dinstudio.se

 

 

 

 

 

 

©  Nanna. All rights reserved.©