Buddhistisk Healing

Medicin Buddha

 

Tibetansk Buddhistisk healing är en mycket gammal metod som har funnits i det Tibetanska Kulturen. Troligen Mikao Usui har återupptäckt denna metod. I buddhistiska traditionen den första och grundläggande healer var den stora Buddha själv. Han var känd som Medicin Buddha. Hela buddhistisk medicin sägs har kommit från den heliga skriften.

På bilden håller han en tiggarskål i vänster hand, fylld med nektar som står för långt liv, medkänsla, insikt, förståelse kärlek tålamod, och visdom. Skålen innehåller örter och helande blått ljus. Som ett tecken på att han ger skydd mot sjukdom håller han sin högra hand utsträckt i en gest av givande samt håller en myrobalanväxt . Denna växt är den enda i tibetansk lära som hjälper att hela dessa tre sjukdomar: passion, aggression och omedvetenhet.

Tibetansk Buddhistisk healing är unik och mycket kraftfull healing som skapar balans och harmoni i kroppen, tar bort orsaker till sjukdomar som sitter i det förflutna och påverkar i nuvarande livet.    Vid behandling healer fokuserar sin uppmärksamhet på andliga faktorer. Metoden fungerar därför utmärkt genom visualisering och healing på distans.

 

 

tillbaka

 

 

 

©  Nanna. All rights reserved.